Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Műanyag nyílászárók

 

Az energiaárak folyamatos emelkedése egyre szükségesebbé és indokoltabbá teszi a régi elavult, rosszul szigetelő bejárati ajtók, ablakok és erkélyajtók cseréjét.
A nyílászárók cseréjével, a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően, télen jelentősen csökkenthető a lakás fűtésköltsége, míg nyáron hűvösebbé egyúttal komfortosabbá válnak a műanyag nyílászárókkal szerelt lakások.
Ez igaz az első generációs 3-4 kamrás műanyag nyílászárók esetében is, de az 5, 6 vagy 7 légkamrás műanyag nyílászárók rendelkeznek a legjobb szigetelő tulajdonságokkal, azaz általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a műanyag nyílászáró kamraszáma, annál jobb a hang és hőszigetelése.
A nyílászárók hőszigetelésének további növelése érdekében az újabb generációs korszerű nyílászárók egyes típusánál, a nyílászáróprofilok belsejét polisztirol tömítéssel látják el, és ha három rétegű üvegezést rendelnek hozzá, akkor már a szigorú előírásokkal rendelkező passzív házak esetében is beépíthetők ezek a nyílászárók.

A kiváló hő és hangszigetelésen túl számos jó tulajdonsággal és előnnyel is rendelkeznek a műanyag nyílászárók. Többek között ilyen, hogy a fából készült nyílászárókkal ellentétben a műanyag nyílászárókat soha sem kell mázolni, ebből adódóan időnként jelentős összeg spórolható meg. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a műanyag nyílászárók tisztítása sokkal egyszerűbb és gyorsabb mint a hagyományos ablakok, ajtók esetében.

A nyílászárók cseréjét vagy új épületbe való beépítését most nagyon kedvező áron megvalósíthatja, mert vállalkozásunk a Fenstherm kft által, német VEKA profilokból gyártott korszerű, kiváló szigetelő tulajdonságú műanyag ablakokat, erkélyajtókat, és bejárati ajtókat forgalmaz.
A műanyag nyílászárók forgalmazása mellett vállaljuk a nyílászárók beépítését, illetve a régi rossz hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező ablakok, ajtók cseréjét is.
A nyíló-bukó műanyag nyílászárók résszellőzővel vagy műanyag nyílászárókba építhető légbevezetővel is rendelhetők, de a csak nyíló nyílászárók csak légbevezetővel szerelhetők.
A nyílászárókra, a gyártó Fenstherm Kft 7 év garanciát vállal!
A műanyag nyílászárók ÉMI termékminősítéssel és ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkeznek.

Műanyag nyílászáró típusok:

Fenstherm Brill – VEKA Softline 70 AD nyílászárók

A Fenstherm, Brill műanyag nyílászárók “A” kategóriás termékek.
Ezek a nyílászárók UV álló, szín stabilizátorral ellátott, keményített, ezáltal ütésálló, felhasználó és környezetbarát PVC profilokból készülnek.
A nyílászáró fenti jó tulajdonságait tovább növeli az esztétikus, klasszikus kontúrokat és finom él lekerekítéseket tartalmazó profilkialakítás. A dekoratív megjelenés párosul a nyílászáró kiváló stabilitási és hang és hőszigetelési tulajdonságokkal.
Ez a nyílászárótípus egy kifinomult megoldásokat tartalmazó esztétikus termék.

 Brill nyílászáró                     Műanyag nyílászáró
Brill, az öt légkamrás profilokból készült műanyag nyílászárók egyik legjobbja.

Fenstherm Zafír – VEKA Softline 70 MD nyílászárók

“A” kategóriás műanyag nyílászáró.
Az öt légkamrás Zafír nyílászárók is UV és ütésálló, színstabilizátort is tartalmazó PVC profilból készülnek.
A középtömörítéses profilrendszernek köszönhetően a Zafír műanyag nyílászárók fokozott hang és hőszigetelést biztosítanak.

 Zafír nyílászáró                        Nyílászáró metszete
Fenstherm Zafír, öt kamrás közép-tömörített műanyag nyílászáró

Fenstherm Prémium – VEKA Alphaline 90 MD nyílászárók

Fenstherm Prémium műanyag nyílászáró A hat légkamrás Fenstherm Prémium nyílászáró is “A” kategóriás termék. Alapkivitele két rétegű 1.0W/m2K üvegezéssel készül.
A nyílászárók anyaga UV és ütésálló, mely szín stabilizátort is tartalmaz, ezáltal hosszú időn át megőrzi eredetiségét.
A Prémium nyílászárók, az esztétikus megjelenésükön túl, kimagasló minőségi, illetve hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.
A három rétegű, 4-12-4-12-4 réteg-felépítésű üvegezés önmagában is ideális választás lehet az un. passzív házak esetében, de mód van a Prémium nyílászárók hő és hangszigetelésének további javítására a nyílászárók tokjába épített polisztirol tömítéssel. Így akár a 0,65W/m2K érték is elérhető.
A Fenstherm Prémium nyílászáró adatai:

Prémium

 Fenstherm Prémium nyílászáró

Bejárati ajtók.
A Fenstherm kft, a Rurik BT által Nagy-Britanniából importált elegáns kivitele és megbízhatóság miatt hazánkban is hamar népszerűvé vált tömör és üveges GBW ajtóbetétekből készíti a komplett bejárati ajtókat.
A Fenstherm kft profilrendszeréhez a 24 mm vastagságú GBW ajtóbetétek a legmegfelelőbbek.
A betétek közbenső extrudált puliuretán hő-szigetelőrétege, amely nem nedvszívó és rendkívül kemény anyag.
Különböző biztonsági fokozatoknak megfelelő, egy vagy több rétegű páncélzat /ajtószárny-merevítő/ is beépíthető az ajtólapba. Ennek anyaga MDF-lap, acél vagy alumíniumlemez lehet.
A betétek borítása 16 féle mintázattal, fehér, mahagóni és aranytölgy felülettel készíthetők.
Az ajtóbetétek MABISZ minősítésűek.
A GBW üveges betétek hőszigetelt, ill. fokozott hőszigetelt k=1,0W/m2K kivitelűek, és mindig edzett üvegből készülnek.

 Bejárati ajtó                       Fehér bejárati ajtó                       B2 típusú ajtó
Bejárati ajtók

MABISZ által elfogadott bejárati ajtó-erősítések:
A zár megegyezik a Secury bejárati ajtózárral (kettő csappal + a kilincs zárnyelvvel záródik), erősített kilinccsel és fúrás biztos cilinderrel van ellátva.
A MABISZ által elfogadott zár : pót-cilinderes zár + erősített kilincs + 2 db fúrás biztos cilinderbetét + cilinderpajzs.

Bejárati ajtó merevítők.
A bejárati ajtókhoz, igényeinek megfelelő, MABISZ minősítéssel rendelkező biztonsági merevítések rendelhetők.
Az MDF + Acél kombinációjú merevítés kizárólag csak a tömör, betéteknél alkalmazható.

Bejárati ajtószárny  merevítők

Műanyag bejárati ajtó szárnyának merevítési lehetőségei

 

Copyright 2007-2015 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!