Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Alumínium redőny – a minőségi redőny

Az alumínium redőny minősége és megbízhatósága kimagaslóan jó, akár több évtizedig is képesek hibátlanul ellátni árnyékoló és szigetelő feladatát, ezért érdemes fontolóra venni a készíttetését.

Az említett jó tulajdonságai, az alapanyag rendkívül jó adottságain túl, a szakszerű készítésnek valamint a precíz szerelésnek köszönhető, melyek együttes hatása révén egy kiváló minőségű eszköz jön létre.
Az alumínium redőnyöket cégünk a legfejlettebb technikával, a legmagasabb fokú szekértelemmel és több mint két évtizedes tapasztalattal készíti el és szereli fel, ezáltal nagyon sokáig megbízható és kiváló minőségű árnyékolója lesz a háznak.

Az alumínium redőny nagy előny, hogy az összes, forgalomban lévő redőnytípus elkészíthető alumíniumból is, sőt a külső tokos alumínium redőny választható félkörös vagy négyszögletes tokkal is, ezzel szemben a szokványos, klasszikus műanyag redőny külső tokos típusa csak és kizárólag négyszögletes tokkal kapható.

 

A redőnyök nem csupán árnyékolást biztosítanak, hanem szigetelést is. Akár hangszigetelésről vagy hőszigetelésről van szó, az alumínium redőny messze kimagasló eszköz. Vastag, ám nem túl nehéz alapanyag révén a hangszigetelésben is élen jár az árnyékolók között, de a hőszigetelésben is nagyon kiváló segítséget jelent, legyen szó akár a nyári hőségtől való védelemről, akár a téli hidegben a fűtés hőjének benntartásáról.

Az alumínium redőny felszerelését magas fokú precizitással kell végezni, melyben cégünk élen jár, ugyanúgy, ahogy magának a redőnyszerkezetnek a gyártásában is.
A precíz kialakítás és felszerelés eredményeként az alumínium redőny nem csak élettartamát tekintve kimagasló, hanem problémamentes használatot is biztosít, akár a teljes élettartamig. Szakszerű használat mellett, kisebb javításokkal, az alumínium redőny akár egy egész életet ki tud szolgálni anélkül, hogy le kellene cserélni.

A legelterjedtebb típus a külső tokos alumínium redőny, melyet szerviznyílásos kivitellel is gyártanak, de elérhető a költségkímélő Lindab tokos megoldás is (ennek nincs szerviznyílása és hátlapja). Annak ellenére, hogy ez a típus némiképp olcsóbb, mink inkább az előző típust ajánljuk.

A redőny minősége abban is megmutatkozik, hogy a tervezők gondoltak olyan pluszra is, mint például a külső tok alsó részének 45 fokos ferde része, amely több fény beáramlását teszi lehetővé a lakásba, ugyanakkor természetesen a redőny szabályozása révén a fény beáramlásának mértéke teljes mértékben kézben tartható.
Az alumínium redőnyök nagy színválasztékban kaphatók, így esztétikai minőség terén sincs elmaradás, szinte bármilyen környezetbe beilleszthetők.
Az alumínium redőnyök motorizálására is van lehetőség, ezzel könnyebbé és kényelmesebbé téve a redőnyök mozgatását. A redőnymotor vezérlése történhet falikapcsolóval, távirányítóval vagy akár programozható kapcsolóval is.

Természetesen annak sincs akadálya, hogy az alumínium redőnyöket szúnyoghálóval lássuk el. Erre kétféle megoldás is létezik, az egyiknél az alumínium redőny tokjába kerül beépítésre a szúnyogháló, míg a másik esetben a redőnytok alá a lefutósínekre történik a különálló szúnyogháló felszerelése.

Alumínium redőnyre szerelt különálló szúnyogháló

Alumínium redőny és különálló szúnyogháló, a redőny tokja alá a lefutósínekre szerelve

 

 

Az alumínium redőnyökről bővebb információ az Alumínium redőny oldalon, míg az árai a Redőny árak oldalon találhatók.

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesülete

Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!