Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Faredőny – Acéllamellás és acélkapcsos faredőnyök

 

Hazánkban a műanyag redőny mellett a faredőny az egyik legismertebb és legelterjedtebb redőnytípus, köszönhetően annak, hogy egyrészt a legrégebb óta gyártott redőny, másrészt az első redőny, az esslingeni redőny, megalkotásakor nem volt más olyan anyag amiből gazdaságosan elkészíthető lett volna.

A faredőny napjainkban egyre divatosabbá váló redőnytípus, főleg olyan a lakások nyílászáróira szerelhető fel ahol a falba beépített belső tokok vannak, vagy a lakásfelújításokkor, illetve új építkezéskor a falba beépítik a szükséges redőnytokot, mert a faredőny csak ilyen tokszerkezetben fér el, illetve szerelhető be.

A faredőnyök borovifenyőből készülnek. Kivitelük szerint kétféle faredőny készül, az egyik a hagyományos acéllamellás faredőny, míg a másik az acélkapcsokkal szerelt redőnyléces megoldás.

Acéllamellás faredőny.

Hagyományos acéllamellás faredőny           Acéllamellák
Acéllamellás faredőny

Acélkapcsos faredőny.

 Acélkapcsos faredőny           Acélkapcsok
Acélkapcsos faredőny

Faredőny színek.

A faredőnyök gombaölő alapozás, pácolás, lazúrozás vagy festés után nyerik el végleges megjelenésüket. Ennek a gondos gyártási folyamatnak köszönhetően, még a szélsőséges időjárási viszonyok között is biztosítható a hosszú és megbízható működés, valamint az esztétikus megjelenés.
A faredőnyök színei az alábbi színmintában láthatók.

Választható faredőny színek

Választható színek

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesülete

Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, közel 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!