Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Redőnyrendszerű garázskapu készítés, szerelés.

 

Kérem, ne lepődjön meg azon, hogy a redőnyök között ismertetjük a garázskapukat.
Való igaz, hogy a garázskapuk, funkciójuk szerint, más feladatot látnak el mint az alumínium redőnyök, de mivel vállalkozásunk a garázskapukat is redőny alapanyagokból gyártja, indokoltnak tartottuk, hogy a redőnyök között legyen ismertetve.

A redőnyrendszerű garázskapu kialakítása nagyon hasonló a külső tokos alumínium redőnyök felépítéséhez, eltérés a lényegesen erősebb és méreteiben nagyobb alkatrészekben van.
A garázskapuk palástja 55 mm-es és 77 mm-es hőszigetelt alumínium lécekből készül, ennek köszönhetően, megfelelő stabilitás mellett, akár négy, esetleg öt méter szélességű nyílások is biztonsággal áthidalhatók.
Az alumínium redőnyök jó tulajdonságai a garázskapuknál is érvényesül. A szigetelő hatásának megtartása mellett, könnyű és biztonságos a kezelhetőségük (motoros hajtás), az átjárható nyílás nagyságától függően kis helyigényűek, ezért szinte bárhová felszerelhetők.

A redőnyrendszerű garázskapu tokszerkezete, egy-két alkatrész kivételével, megegyezik az alumínium redőnyök tokszerkezetével. A garázskapuk leggyakrabban használt tokméretei: 205, 300, 350 mm.
A garázskapuk mozgatása csak motor segítségével történhet, melynek vezérlését kapcsoló vagy távirányító segítségével valósíthatunk meg.

Redőnyrendszerű garázskapu77 mm-es redőnylécből készült redőnyrendszerű garázskapu

 

vissza a redőny oldalra

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesülete

Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Egyesület alapító
tagja, közel 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!