Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Legnépszerűbb árnyékolástechnikai termékek – redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök

Az árnyékolástechnika dinamikusan fejlődő ágazat, mely számos különböző terméket foglal magában. Az elmúlt években nem csak új termékek születtek, de a korábban ismert és népszerű típusok is, mint a redőnyök, reluxák és a szalagfüggönyök nagy fejlődésen mentek keresztül. Ha vásárlás előtt állunk, érdemes egy kis betekintést nyerni az árnyékolók színes világába.

Legelterjedtebb árnyékolók? redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök.

A legnépszerűbb árnyékolók a redőnyök, reluxák és a szalagfüggönyök.

 

Az árnyékolók különböző fajtái közül a redőny vezeti a listát népszerűség tekintetében.
Az első hely, amit az elmúlt évtizedek alatt kivívott magának és amit képes is megtartani, vitathatatlan előnyeinek köszönhető, melyek egy korszerű otthon igényeit is képesek kiszolgálni, ugyanakkor egy régi építésű ház speciális igényeihez is maximálisan igazodnak.

A redőny megtérülő beruházás, melynek az év minden szakában nagy hasznát vehetjük. Nagyban növeli egy otthon komfortját nyáron a belső hőmérsékletet csökkentő, télen pedig fokozó hatásával. Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap az energiatakarékosság is, mely felé fontos lépést tehetünk a redőny felszerelésével.

A redőnyök műanyagból, alumíniumból és fából is készülhetnek. A legtöbb ablakon ma már műanyag redőnyt látni, mivel korrekt árakon biztosít jó hő- és hangszigetelést, tartósnak mondható és kinézetét is hosszú időn át megőrzi. A legjobb minőségű műanyag redőnyökhöz alumínium alkatrészeket is felhasználnak az élettartam megnövelése érdekében.

Az alumínium redőnyök árban már magasabb kategóriát képviselnek és ez nem véletlen, hiszen a rendszeres használatot és az időjárási szélsőségeket is ezek a típusok viselik a legjobban. Fokozott hőszigetelő képességgel rendelkezik, ugyanakkor színválasztéka is nagyon gazdag. Aki hosszútávra tervez, az alumínium redőnyökkel biztosra mehet.

A fa redőny volt a legelső generációja a redőnyöknek, ugyanakkor modernebb és korszerűbb változata újra egyre nagyobb teret hódít magának. A borovifenyőből készült redőnyök készülhetnek acéllamellás és acélkapcsos változatban, beépítsük pedig előre kialakított tokba történik a faredőny nagyobb helyigénye miatt.

A külső tokos redőnyöket utólag is fel lehet szerelni az épületre. Megvásárolható műanyag vagy alumínium változatban, ezek közül az utóbbi nevezhető korszerűbbnek tartóssága és minősége miatt.
A belső tokos redőnyöket újonnan épült házakba ajánljuk, ahol a redőnytok számára még az építkezés során ki lehet alakítani a kellő helyet. Bármilyen típusú nyílászáróra felszerelhetők, de fontos, hogy erre még a nyílászáró beépítése előtt kerüljön sor.

A motoros redőnyök a legmodernebb típusok, melyek egyrészt kényelmi szempontokat szolgálnak, másrészt azonban megoldják a nagyméretű, kézi erővel csak nehezen mozgatható redőnyök problémáját is. A motoros redőny programozható, azaz a lakók távollétében is képes a működésre, ezzel pedig energiát spórol, valamint az illetéktelen behatolókat is el tudja riasztani.

A reluxákat elsősorban irodákban, hivatali helyiségekben részesítik előnyben és ugyanez elmondható a szalagfüggönyről is.
Nagy előnyük, hogy szabályozható lamelláikkal tetszés szerint beállíthatjuk a helyiségbe beszűrődő fény mennyiségét, helyigényük kicsi, felszerelésük pedig utólag is egyszerű és bármikor kivitelezhető, nem igényel utómunkálatokat. Mivel nagy színválasztékban állnak rendelkezésre, rugalmasan illeszthetők a helyiség már adott stílusához, berendezéséhez. Segítségükkel különleges hangulatot teremthetünk, ha redőnnyel együtt használjuk őket, maradéktalanul képesek kielégíteni az igényeket a teljes sötétségtől a félhomályig valamennyi árnyékolási szinten.

 

 

Ha szeretné megrendelni valamelyik termékünket, vagy ha kérdése lenne
a fentiekkel kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk bizalommal, mert munkatársaink a
06-30-924-5323 mobilszámon és az info@szaboredony.hu e-mail címen ingyenes
tanácsadással és árajánlat adásával állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások EgyesületeSzabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!