Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Megéri a legolcsóbb redőnyt keresni az interneten?

A válasz egyszerű és logikus is, nagy valószínűséggel nem, mivel az “olcsó húsnak híg a leve” mondás ez esetében is előbb vagy utóbb beigazolódhat.

Vállalkozásunk, a Szabó Árnyékolástechnika Budapest, nagyon kedvező árakkal dolgozik, de tagadhatatlan, hogy a világhálón lehet olcsóbb redőnyökkel is találkozni. Kérdés most már csak az, hogy ezeknek a túlzottan olcsó redőnyöknek milyen lehet a minőségük, illetve milyen szolgáltatásokat tartalmaz az áruk?

Cégünknél nem a “minél olcsóbb áron” történő eladás a cél, sokkal inkább az, hogy a redőnytípusra jellemzően a legjobb minőségben készítsük el a megrendelt redőnyöket, mindezt a lehető legkedvezőbb áron. Ráadásul vállalkozásunk kedvező redőny árai tartalmazzák a redőnyök felszerelését is, amit nagy gyakorlattal rendelkező profi szerelőink végeznek el, míg a túlzóan alacsony áron hirdetett redőnyök esetében nem biztos, hogy a szerelést is tartalmazzák.
Az sem mindegy, hogy a megrendelt/megvett redőnyöket hogyan szerelik fel, mert még a jó minőségben elkészített redőnyök, a hibás felszerelést követően könnyen válhat használhatatlanná, ezért érdemes a megfelelő szakembert kiválasztani, mert nem mindegy, hogy évekig vagy akár évtizedekig probléma nélkül lehet használni a felszerelt redőnyöket vagy csak kisebb-nagyobb gondokkal

A nem elég jó minőségű olcsó redőny költséghatékonynak tűnhet, ám hosszú távon kidobott pénz is lehet az érte adott összeg és ilyenkor kijelenthető, hogy az olcsóbb redőny akár drágábbá is válhat, mivel esetenként javítani vagy épp cserélni kell.
És itt nem csupán az új redőny és annak felszerelése okoz gondot. Az plusz pénz, a régi redőny a kukában köt ki, tehát konkrétan kidobott pénz.

De az ismételt költségeken kívül más probléma is van a rossz minőségű redőnyökkel. Ha tönkremennek, akkor nem tudják ellátni a feladatukat és számos helyzetben nagy hátrány, ha napokig a rossz redőnnyel kellene árnyékolni, de nem lehet.

A téli vagy nyári időszakban elromlott redőny teljességgel használhatatlan és az egyik legfontosabb tulajdonságát veszti el, a szigetelést. A redőny javítás vagy csere ráadásul olykor kellemetlen is tud lenni, ha éppen tűz a nap, vagy hóban fagyban kell elvégezni. Ez esetekben nem csak a szerelőknek kellemetlen, hanem leginkább a ház tulajdonosának, mert a lakás vagy felmelegszik vagy teljesen kihűl közben.
Az interneten számos nagyon olcsó, már már az irrealitás határát súroló ajánlat található. Ezeket érdemes nagyon tüzetesen megvizsgálni, mert könnyen elképzelhető, hogy lehet bennük valami „turpisság” (például: nettó árat tüntetnek fel, a szerelés plusz költség, stb., stb.).

A nem hivatalos vagy nem elég komoly oldalakról nem biztos, hogy szabad rendelni, mert olyan esetekről is lehet hallani, mikor a megrendelőt becsapják és a pénzéért nem kap semmit, vagy ha kap is, akkor is olykor hibás működésű vagy szerencsétlen esetben használhatatlan terméket.
Az ilyen esetek egy részénél az sem biztos, hogy a redőnyökre adott garancia érvényesíthető, mert már az is megtörtént, hogy a gyártó, forgalmazó vagy a felszerelő a garanciaidőn belül nem volt elérhető vagy ha mégis valami oknál fogva hetek múlva sem javította meg a hibás terméket.

A Szabó Árnyékolástechnika a minőségi redőnyök terén kimondottan jutányos árat biztosít, de reálisat. Nem mindegy, hogy a redőny több évet vagy akár évtizedet bír ki megfelelő működéssel vagy fél vagy akár egy két év után teljességgel használhatatlanná, jobb esetben nehezen szabályozhatóvá, kezelhetővé válik-e.

 

Alumínium redőny

Minőségi alumínium redőny kedvező áron

 

Amennyiben olyan minőségi redőnyöket szeretne készíttetni amik évek múlva is hibátlanul látják el feladatukat, ráadásul mindezt nagyon kedvező áron, akkor 06-30-924-5323 mobilszámon vagy az info@szaboredony.hu e-mail címen forduljon hozzánk bizalommal, mert a Szabó Árnyékolástechnika Budapest több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi redőnyök készítésében és szerelésében.

 

Győződjön meg kedvező redőny árainkról amik a Redőny árak oldalon találhatók.

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesülete

Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!