Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Mitől függnek a redőny árak?

Sokunk örömére itt a nyár és olykor napokig vagy hetekig tombol a kánikula.
Ez örömére szolgál a strandolóknak és a nyaralóknak, de mit csinálhatnak azok aki lakásaikba húzódva védekeznek az olykor elviselhetetlen meleg ellen, mert ezt nem tehetik sokáig hisz előbb vagy utóbb azok is túlzottan felmelegednek?

Többnyire valamilyen hűsítő, árnyékolóberendezés után néznek.
A ventilátorok beszerzése és használata csalóka, mert azok is a már felmelegedett levegőt képesek mozgatni, tehát valami hatásosabb védelemre van szükség.
Ilyenkor kerülnek képbe az árnyékolók, de vajon melyik típus lenne a legjobb választás. A belső árnyékolók ugyan megvédenek a nap tűző sugarától, de a lakás felmelegedése ellen nem, mert a lakásban adják le hőjüket, ezért ez sem az ideális védelem.

A fentiek alapján egyértelműen a külső árnyékolók azok amik lényegesen tudják csökkenteni a nyílászárók üvegezésén át beáramló napsugarak melegítő, olykor perzselő hatását. Ezek közül is a legjobb választás a nyílászárókra szereltetett redőny.
Hogy miért pont a redőny?
Azért mert a lakáson kívül, az üvegfelület előtt van felszerelve, így az üveg és a redőny közötti légrés és maga a redőnypalást együttesen nagyon jó szigetelőréteget alkot, ráadásul a kinti légmozgás is csökkenti a redőnypalást hőjét, ami így még jobban szigetel. (Természetesen a redőnyök szigetelő hatása nem csak nyáron érvényesül hanem télen is, csak akkor a beáramló hideg ellen védenek.)

 

Ilyenkor vetődik fel a kérdés, akkor milyen redőnyt kellene szereltetni és mindezt milyen redőny áron? A válasz egyszerű, bármilyent, mert mindegyik típus, kisebb nagyobb eltéréssel, szigetel!
Ilyenkor többnyire az utólagosan felszerelhető külső tokos redőnyök jöhetnek szóba és ezek közül választható ki az egyéni elképzeléseknek és az anyagi lehetőségeknek leginkább megfelelő típus.

A redőny árak változatosak, a külső tokos redőny a legolcsóbb redőnytípus, ezen belül a műanyag redőny a legolcsóbb, míg a hőszigetelt alumínium redőny árak magasabbak. Természetesen nem véletlen, hogy az alumínium redőny árak magasabbak, mert jelenleg ebből az alapanyagból készült redőnyök képviselik a csúcsminőséget!
A redőny árakat az is befolyásolja, hogy milyen kiegészítőkkel rendelik azokat meg, mert például a szúnyoghálóval egybeépített redőny árak nyilván magasabb mint a szúnyogháló nélküli. Hasonló a helyzet a motoros redőny árak alakulásával is, itt a motor befolyásolja a redőny árakat, attól függően, hogy alaptípusról vagy távirányításúról, netán programozható motoros redőnyről van szó.

Ahhoz, hogy a redőny árak alapján dönteni tudjon, érdemes felkeresni a Redőny árak oldalunkat ahol a redőny árak összehasonlításával ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelő redőnytípust és a hozzátartozó kiegészítőket.
Remélhetően könnyű lesz a döntését meghozni, mivel vállalkozásunknál a redőny árak alapesetben is nagyon kedvezőek, de a különböző akciók idején még alacsonyabbak!

 

Vállalkozásunk mottója: Minőség kedvező áron!

 

Ha szeretné megrendelni redőnyeinket, vagy kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal, mert munkatársaink a 06-30-924-5323 mobilszámon és az info@szaboredony.hu e-mail címen ingyenes tanácsadással és árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!.

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások EgyesületeSzabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!