Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Minőségi redőny – Mitől lesz kiváló minőségű egy redőny?

Jogos elvárás, hogy ha Ön redőnyt szeretne az kiváló minőségű legyen és hosszú időn át megbízhatóan és problémamentesen működjön.
De mi az ami garantálni tudja a redőny kiváló minőségét és hosszan tartó hiba nélküli működését?

Alábbiakban bemutatjuk, hogy vállalkozásunknál, a Szabó Árnyékolástechnika Budapest-nél hogyan biztosítjuk a redőnyök kiváló minőségét.

 

A kiváló minőségű redőny „titka”.

Többen kérdezték tőlünk, hogy mi a titka a mi általunk készített és felszerelt redőnyöknek, mert azoknak a redőnyöknek amit a rokonságukban készítettünk az évek múlásával sincs vagy alig volt hibája.
Fontosnak érzem tisztázni, hogy az említett „titok” valójában nem titok, csak be kell tartani azokat az alapvető dolgokat, szakmai elvárásokat amik messzemenően garantálják az adott redőnytípusra jellemző kiváló minőséget.

Azt is hangsúlyozni kell, hogy ennek az ismertetőnek nem az a célja, hogy bármelyik redőnykészítéssel foglalkozó vállalkozás vagy cég munkáját kritizáljuk, sokkal inkább az, hogy segítsünk Önnek a megfelelő vállalkozó kiválasztásában, valamint bemutassuk, hogy vállalkozásunknál, a Szabó Árnyékolástechnika Budapest-nél hogyan biztosítjuk a redőnyök kiváló minőségét.

A minőség megalapozása a redőny készítés során.
Tulajdonképp más a készítéskor elkezdődik a redőny minőségének megalapozása.
A redőny készítésekor több tényező közül az egyik legfontosabb a hozzáértő megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező redőnyszerelő aki nem csak összeállítja a redőnyt hanem tudja azt is hogy a hosszan tartó hibátlan működést mi az ami garantálja és ennek figyelembevételével készíti el a redőnyt.

A redőnyök minőségének biztosításának másik nagyon fontos tényezője a felhasznált alkatrészek minősége.
Igen, nagyon fontosak a megfelelő minőségű redőnyalkatrészek, mert ez nem csak a redőnyök vásárlóinak garantálja a redőny gondtalan használatát hanem nekünk a készítőnek is fontos. Mert ha egy pár forinttal olcsóbb rossz minőségű alkatrész okozza a hibát és ennek kijavítása vagy cseréje végett kell a vásárlóhoz garanciás javítás miatt elmenni az többe kerülne mint amit az olcsóbb bóvli minőségű alkatrész megvételén nyernénk.

 

A körültekintő precíz redőny szerelés a gondtalan redőnyhasználat alapja.

Minőségi redőny szerelése

Kiváló minőségű redőny szakszerű szerelése

Elképzelhető, hogy a redőny készítését jól betanított munkások is hibátlanul eltudják végezni, bár vállalkozásunknál ezt is vizsgázott nagy gyakorlattal rendelkező szerelők végzik, viszont a redőny szereléshez nagy tapasztalattal, kiváló szakértelemmel és korrektséggel rendelkező szakember szükséges.

A redőny felszerelése döntően befolyásolja a redőny hosszan tartó hibátlan működését, mert ha nem eléggé precíz vagy netán hibás a szerelés, akkor a legjobb minőségben elkészített redőny sem fog hibátlanul működni.
A sok fontos szerelési szempont közül alábbiakban egy kettőt ismertetünk.

Lehet, hogy mindez kissé hihetetlennek tűnik, de például nem mindegy, hogy a gurtni bevezetéséhez szükséges furat milyen és mennyire van egy síkban a redőny tokjából kijövő gurtni kilépési helyével, mert ha eltérés van, akkor a gurtni idő előtt elkophat, rosszabb esetbe könnyen „leugorhat” (lejöhet) a tárcsáról ami lehetetlenné teszi a redőny használatát.

Az sem mindegy, hogy a redőny mennyire pontosan van függőlegesen és vízszintesen beállítva, illetve szerelve, mert az eltérés mértékétől függően előbb vagy utóbb a redőnylécek oldalirányban elcsúszhatnak ami akadásokhoz vagy az ebből adódó működőképtelenséghez vezethet.

Azokra nyílászárókra amelyekre szükséges nem csak belülre a lakás felőli oldalra szerelünk gurtnivezető görgőt hanem a nyílászárók külső oldalára is, ezzel nagymértékben csökkentjük a gurtni esetleges kopását, valamint könnyebbé tesszük a redőny felhúzását is.

Bár nem tartozik a redőny minőségi szereléséhez, de vállalkozásunknál fontos szempont az is, hogy a szerelés helyszínén semmilyen „felfordulást” ne okozzunk, valamint, hogy megóvjuk a nyílászárók és a lakás berendezésének épségét.

 

Garancia – Jótállás.

Sajnálatos mód olykor előfordul, hogy mink is hibázunk, vagy valamilyen rejtett hiba (anyaghiba) okozza a meghibásodást. Ilyenkor, a lehetőségekhez képest, arra törekszünk, hogy a garanciális hibát minél előbb kijavítsuk. Szerencsére nagyon ritkán fordul ilyen elő.
A korrekt jótállás vállalása és annak betartása még a legjobb minőségben elkészített és felszerelt redőnyöknél is nagyon fontos, mert kisebb vagy nagyobb meghibásodás bármikor előfordulhat.
A jótállás vállalása és annak betartása vállalkozásunknál az egyik leglényegesebb szempont, mert véleményünk szerint ez is növeli vállalkozásunk jó hírnevét, megbízhatóságát.

 

 

A különböző típusú redőnyökről információ a Redőny oldalon, míg a redőny árak az Redőny árak oldalon találhatók.

 

 

Ha Önnek minőségi redőnyre és a redőnyök precíz szerelésre van szüksége, vagy ha kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink a 06-30-924-5323 mobilszámon és az info@szaboredony.hu e-mail címen ingyenes tanácsadással és árajánlat adásával
állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások EgyesületeSzabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!