Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

REDŐNY AKCIÓ!

 

Ha Ön számára fontos a kedvező árú minőségi redőny, amit nagy tapasztalattal rendelkező szakképzett munkatársaink szerelnek fel, akkor azt nálunk megtalálja!

 

Vállalkozásunk az árnyékolástechnikai termékek összes típusát gyártja, ezen belül fő profilunk a redőny készítés és szerelés.
Kínálatunkban megtalálhatók a kiváló minőségű  műanyag és a hőszigetelt alumínium redőnyök összes típusa, amik gurtnis vagy akár motoros működtetésűek is lehetnek.

Az általunk készített redőnyök közül a jelenlegi akciónk keretében fokozott figyelmet érdemelnek a rendkívül kedvező áron kapható minőségi

Ezek a redőnyök a saját kategóriájukban kimagasló minőséget képviselnek, függetlenül attól, hogy  műanyag vagy hőszigetelt alumínium redőnyről van szó.

Talán hangsúlyozni sem kell, hogy a hőszigetelt alumínium redőnyök a rendkívüli megbízhatóságukkal, hőszigetelő képességükkel, valamint kiváló időjárás-ellenállásukkal tökéletes és hosszútávú megoldást jelentenek a lakások szigetelésében és komfortosabbá tételében. Ha az alumínium redőnyök által nyújtott kényelmet és biztonságot tovább szeretné növelni, akkor az az alumínium redőnyök motoros mozgatásával megvalósítható.
A hőszigetelt alumínium redőnyök már 13990 Ft/m2 akciós áron kaphatóak.

Az általunk készített motoros redőnyökbe beszerelt csőmotorok piacvezető európai gyártók (Pl.: Somfy, Somfy-ASA, Becker) termékei, amire a redőnymotorok gyártói 5 év jótállást vállalnak!
Ezek a kiváló minőségű redőnymotorok, az akciónk keretében, már 13900 Ft-tól megrendelhetőek!

Ha Önnek alacsonyabb árfekvésű, de kategóriájában kiemelkedő minőségű redőnyre van szüksége, akkor az új típusú műanyag redőnyt ajánljuk figyelmébe.

Az általunk készített redőnyökre, árnyékolókra, típustól függően 1 év jótállást vállalunk, de egyedi igény esetén, opciósan, ez akár 3-5 évre is kiterjeszthető.

 

Győződjön meg Ön is kedvező akciós árainkról és rendelje meg most a redőnykészítést!
Rendelés és árajánlatkérés: 06-30/924-5323,  (1) 360-3268 telefonszámokon, a
Kapcsolat oldalon vagy az info@szaboredony.hu e-mail címen lehetséges

 

Akciós redőny árak!

A redőny árak a szerelést is tartalmazzák!

 

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesülete
Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, közel 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!