Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Redőny alkatrész – Műanyag és alumínium redőny alkatrészek.

 

A hosszú időn át hibátlanul és megbízhatóan működő redőnyök “titka”, a redőny korrekt felszerelésén túl, a redőny típusának megfelelő, jó minőségű redőny alkatrészek szakszerű beszerelése a redőnyökbe.
Ez a műanyag és az alumínium redőnyök esetében is igaz, függetlenül attól, hogy e két redőnytípusnál többnyire más és más redőny alkatrészek kerülnek beépítésre.

Vállalkozásunknál minden esetben csak a redőny típusára jellemző kiváló minőségű redőny alkatrészeket szereljük be a készítendő redőnyökbe, még akkor is ha azok drágábbak is mint az olcsóbb utángyártott alkatrészek, mert nem csak megrendelőinknek lenne bosszantó, ha a redőny a felszerelését követő rövid időn belül meghibásodna, hanem nekünk is, mert a garanciális javítások elvégzésére történő kiszállás is többe kerülne mint a pár tíz forinttal olcsóbban beszerezhető bizonytalan eredetű és minőségű redőny alkatrész.
Az oldalon látható redőny alkatrészek csak egy része a teljes alkatrész választéknak.
Ez az oldal azért lett létrehozva, hogy bemutassuk, hogy milyen alkatrészek felhasználásával készülnek redőnyeink, redőnyrendszerű garázskapuink, de redőny alkatrészek árusításával nem foglalkozunk!

 

Különböző redőnytípusok főbb alkatrészei:

Műanyag redőny alkatrészek

A 37 mm magasságú mini műanyaglécből szinte bármilyen típusú redőny készíthető, így például hagyományos és új típusú műanyag redőny, vakolható tokos és a belső tokos redőny is. Ezeknek a redőnytípusoknak az alkatrészei kisebb-nagyobb mértékben eltérnek egymástól.
Alábbiakban a hagyományos, illetve az új típusú műanyag redőny főbb alkatrészeinek képei láthatók.

 
Hagyományos műanyag redőny alkatrészek:

 
Új típusú műanyag redőny alkatrészek:

 

Alumínium redőny alkatrészek

Az alumíniumból készült redőnytípusok többsége is 37-39 mm-es minilécekből készülnek. Alumíniumból külső tokos, vakolható tokos és belső tokos redőny is készíthető. A felhasznált alkatrészek nagy része szinte minden típusnál megegyező. Eltérés főleg a redőnytípusok (külső tokos, vakolható tokos, belső tokos) tokszerkezetét alkotó alkatrészeknél tapasztalható.
Az alumínium redőnyök alkatrészei közül a fontosabbak képei itt láthatóak.

 

Motoros redőny alkatrészek

A motorral hajtott elektromos redőnyök alkatrészei szinte teljes egészében megegyeznek az előbb látottakkal, eltérés a mozgatást végző, az acéltengelybe beépített csőmotorban és a motor vezérlésére szolgáló kapcsolókban vagy távirányítókban van.

 

Faredőny helyére beépíthető redőnyök alkatrészei

Amikor már annyira tönkrementek a faredőnyök, hogy azt javítani már nem lehet, akkor kerül szóba, hogy milyen redőny legyen beépítve a faredőny helyett a meglévő beépített tokba.
Mivel új faredőny beszerelését már nagyon ritkán kérik (a magas ára vagy a tekintélyes súlya miatt), két lehetőség közül szoktak választani.
Első lehetőségként az olcsó és lényegesen könnyebb műanyag redőny jöhet szóba, míg másik lehetőségként a hőszigetelt alumínium redőny.

Faredőny műanyag redőnytestre történő cseréjének alkatrészei.
A faredőny lecserélésekor, az esetleges kisebb-nagyobb javításokon kívül, csak a redőnypalástot kell 55 mm-es méretű műanyag redőnylécekkel lecserélni és máris használható a redőny.

Abban az esetben ha nem csak a faredőny ment tönkre hanem a redőnytokban lévő mechanika is (fatengely, tárcsa vagy a csapszegtartó), akkor a tokban lévő mechanikát az alább látható redőny alkatrészek beszerelésével lehet kiváltani.

 

Faredőny hőszigetelt alumínium redőnyre történő cseréjének alkatrészei.
Amikor hőszigetelt alumínium redőny lesz beépítve a javíthatatlan faredőny helyére, akkor a redőnytok kivételével az összes faredőny alkatrész le lesz cserélve az alumínium redőny alkatrészeire.
A beépítésre kerülő alumínium redőny alkatrészek képei alább megtekinthetők.

 

Egyéb műanyag és alumínium redőny alkatrészek

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesülete

Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, közel 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!