Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Védekezzünk szúnyoghálóval a rovarok ellen!

A téli fagyok megszűnését követően fokozatosan éled a természet, így azok a rovarok is amik sokszor megkeserítik családunk és saját magunk életét is.
A rovarok a nyár beköszöntével már nagyon nagy mértékben elszaporodnak és szinte nem lehet úgy szellőztetni a lakást, hogy egy-két szúnyog, légy vagy más bogár ne szállna be a lakásba.

Ezek a rovarok nem csak gusztustalanok, hanem szerencsétlen esetben akár fertőzéseket is terjeszthetnek, a szúnyogok csípését követő kellemetlen viszketésről és az azt olykor követő elfertőződésről nem is beszélve.

Ma már ezek a kellemetlenséget szúnyogháló felszereltetésével nagymértékben csökkenthetők.
A modern gyártástechnológiának köszönhetően a szúnyoghálók típusai lehetővé teszik, hogy szinte minden nyílászáróra fel lehessen szerelni a szúnyoghálók valamelyik típusát legyen az öntapadó, fixkeretes, rolós vagy akár oldalra húzható rolós vagy pliszé.

Fentről lefelé húzható rolós szúnyogháló.

A fentről lefelé húzható szúnyogháló is közvetlenül felszerelhető a nyílászárókra, de lehetőség van a rolós szúnyoghálót redőnnyel egybeépítve is szerelni. Ebben az esetben viszont számolni kell azzal a ténnyel is, hogy a redőnytok méretének két mérettel nagyobbnak kell lennie, hogy a két szerkezet, redőny és a szúnyogháló, elférjen egymás mellett és ne akadályozzák egymás működését.
Ha a redőnnyel egybeépített rolós változat mellett döntünk, akkor nem csak a rovarok ellen van lehetőség védekezni, hanem megoldjuk a lakás árnyékolását és hőszigetelését is.

A rolós szúnyoghálók felszerelésének az sem jelenthet akadályt ha már vannak az ablakokra redőnyök felszerelve, mert ebben az esetben különálló rolós szúnyogháló felszerelhető a redőny tokja alá a redőny lefutóira.

 

Oldalra húzható rolós szúnyoghálók

Erkélyajtóra szerelt redőnyök esetén szintén a redőny tokja alá a lefutókra szerelhető fel a szúnyogháló, ami lehet fentről lefelé húzható rolós is, de a kényelmesebb kezelhetőség miatt sokkal jobb megoldás az oldaltokos oldalra húzható rolós szúnyogháló felszerelése.

A kétszárnyú, egy méter szélesség feletti, erkélyajtókra is oldaltokos szúnyoghálót lehet felszerelni, de a korrekt és biztonságos működés érdekében úgynevezett dupla tokos kivitelűt, ekkor az erkélyajtó két oldalánál függőlegesen helyezkednek el a szúnyogháló mindössze 4,5 × 4,5 cm-es tokjai, amiből egyenként kihúzhatók a szúnyoghálók.

A szúnyoghálószárnyak résmentes egymáshoz történő zárását mágneszár biztosítja.
Mivel a kétszárnyú erkélyajtóknál általában csak a kilincses szárnyat szokták nyitni, ezért a szúnyoghálónak a kilincses erkélyajtó szárnyával ellentétes oldalát pillangózárral le lehet, általában középen, rögzíteni (de lehet aszimmetrikusan is) és ehhez kell hozzáhúzni a kilincses oldalon lévő szúnyoghálót.
Ha olykor szükség lenne a kétszárnyú erkélyajtó teljes szélességén való áthaladásra (például egy nagyobb tárgy ki vagy bevitelekor), akkor a pillangózár egy mozdulattal történő feloldásával szabaddá válik a teljes átjárható felület.

 

Az általunk forgalmazott és szerelt szúnyoghálókról további információ a Szúnyogháló oldalunkon található, míg a szúnyogháló árak a Redőny árak oldalon lévő első táblázat alján is megtalálható.

 

 

Ha szeretné megrendelni a szúnyogháló készítést, vagy ha kérdése lenne, kérem forduljon hozzánk bizalommal az info@szaboredony.hu vagy a Kapcsolat oldalon lévő e-mail címeken,
illetve a 06-30-924-5323 mobilszámon.

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások EgyesületeSzabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!