Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982, (1) 360-3268, valamint az info@szaboredony.hu és a Kapcsolat oldalon

Redőnyrendelés menete – árajánlatkéréstől a szerelésig

Mivel ügyfeleink szeretnének tisztában lenni a redőny és a többi termékünk rendelésének és szerelésének menetével, ezért az alábbiakban az információ gyűjtéstől kezdve az árajánlatkérésen át egészen a redőnyök vagy más termékek felszereléséig részletezzük ennek folyamatát.

Információ kérés.
Előfordulhat, hogy a honlapunkon lévő bőséges információ ellenére újabb kérdés adódik.
Ilyenkor kérjük, hogy forduljon bizalommal hozzánk, mert a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Árajánlatkérés.
Előzetes árajánlatot telefonon/mobilon vagy e-mailben írt levélben lehet kérni.
Ekkor meg kell adni azoknak a nyílászáróknak a közelítő pontosságú méretét ahová a redőnyt vagy bármilyen más terméket szeretnének szereltetni, illetve azt is, hogy milyen redőnyre van szükség (külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos), valamint hogy szúnyoghálóra vagy motoros hajtásra (motoros redőny) van e szükség.
A telefonon történő árajánlatkéréskor rögtön megadjuk az árajánlatot, míg az e-mailben küldött méretek és darabszám alapján rövid időn belül elkészítjük és elküldjük Önnek az árajánlatot.

Megrendelés.
Amennyiben az árajánlatunk és a nyújtott szolgáltatásunk elnyerte tetszését és megszeretné rendelni valamelyik termékünket, akkor telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban felkeressük Önöket, lemérjük a felületeket majd a valós méretek alapján újraszámoljuk az árat.
Ezt követően két példányban elkészítjük a Szerződést. A megrendeléskor a teljes összeg kb. 30-40 %-át előlegként kell kifizetni, míg a fennmaradó összeget a termékek szerelésekor kell kiegyenlíteni.
Természetesen a teljes összegről a 27 % ÁFA-t is tartalmazó számlát  valamint Jótállási jegyet is adunk.

Szállítás és szerelés.
A megrendelt redőnyöket, vagy egyéb árnyékolástechnikai termékeket, általában a megrendelést követő 1-1,5 héten belül leszállítjuk és felszereljük.
A szállítás és a szerelés előre egyeztetett időpontban történik.
A redőnyök szerelésekor nem kell tartani nagyobb mértékű kosztól, mindössze a redőnygurtni vagy motorkábel behozatalához szükséges nyílás fúrásakor keletkező forgáccsal kell számolni, de ha van egy porszívó, akkor annak a csövét a fúráshoz tartva ez szinte nullára csökkenthető.
Mivel a szereléskor az előzőekben elkészített redőnyöket csak össze kell állítani és fel kell szerelni, ezért maga a szerelés relatíve rövid ideig tart.

Garanciavállalás.
Az általunk gyártott és felszerelt minden termékre jótállást vállalunk!
Az adott árnyékolástechnikai termék típusától függően a jótállás időtartama különböző. Egyedi igény esetén mód van, opciósan, a jótállás időtartamának meghosszabbítására is.

 

Ha árajánlatot szeretne kérni vagy szeretné megrendelni a redőnykészítést, kérem hívjon minket a 06-30-924-5323 mobilszámon vagy írjon az info@szaboredony.hu címre és mi rövid időn belül adunk Önnek árajánlatot, illetve a megrendelés részleteit tudjuk egyeztetni.

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások EgyesületeSzabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, több mint 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2018 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!