Szabó Árnyékolástechnika Budapest

Minőségi műanyag és alumínium redőny készítés, szerelés. Kedvező redőny árak!

Rendelés és árajánlatkérés:   06-30-924-5323,   06-30-474-3982,   (1) 360-3268, valamint   info@szaboredony.hu

Redőnyrendelés menete – árajánlatkéréstől a szerelésig

Mivel ügyfeleink szeretnének tisztában lenni a redőnyrendelés és szerelés menetével, ezért az alábbiakban az információ gyűjtéstől kezdve az árajánlatkérésen át egészen a redőnyök felszereléséig részletezzük ennek folyamatát.

Információ kérés.
Előfordulhat, hogy a honlapunkon lévő bőséges információ ellenére újabb kérdés adódik.
Ilyenkor kérjük, hogy forduljon bizalommal hozzánk, mert a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Árajánlatkérés.
Előzetes árajánlatot telefonon/mobilon vagy e-mailben írt levélben lehet kérni.
Ekkor meg kell adni azoknak a nyílászáróknak a közelítő pontosságú méretét ahová a redőnyt szeretnének szereltetni, illetve azt is, hogy milyen redőnyre van szükség (külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos), valamint hogy szúnyoghálóra vagy motoros hajtásra (motoros redőny) van e szükség.
A telefonon történő árajánlatkéréskor rögtön megadjuk az árajánlatot, míg az e-mailben küldött méretek és darabszám alapján rövid időn belül elkészítjük és elküldjük Önnek az árajánlatot.

Megrendelés.
Amennyiben az árajánlatunk és a nyújtott szolgáltatásunk elnyerte tetszését és megszeretné rendelni valamelyik termékünket, akkor telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban felkeressük Önöket, lemérjük a felületeket majd a valós méretek alapján újraszámoljuk az árat.
Ezt követően két példányban elkészítjük a Szerződést. A megrendeléskor a teljes összeg kb. 30-40 %-át előlegként kell kifizetni, míg a fennmaradó összeget a redőnyök szerelésekor kell kiegyenlíteni.
Természetesen a teljes összegről a 27 % ÁFA-t is tartalmazó számlát adunk.

Szállítás és szerelés.
A megrendelt redőnyöket, vagy egyéb árnyékolástechnikai termékeket, általában a megrendelést követő 1-1,5 héten belül leszállítjuk és felszereljük.
A szállítás és a szerelés előre egyeztetett időpontban történik.
A redőnyök szerelésekor nem kell tartani nagyobb mértékű kosztól, mindössze a redőnygurtni vagy motorkábel behozatalához szükséges nyílás fúrásakor keletkező forgáccsal kell számolni, de ha van egy porszívó, akkor annak a csövét a fúráshoz tartva ez szinte nullára csökkenthető.
Mivel a szereléskor az előzőekben elkészített redőnyöket csak össze kell állítani és fel kell szerelni, ezért maga a szerelés relatíve rövid ideig tart.

Garanciavállalás.
Az általunk gyártott és felszerelt redőnyökre jótállást vállalunk!
Az adott árnyékolástechnikai termék típusától függően a jótállás időtartama különböző. Egyedi igény esetén mód van, opciósan, a jótállás időtartamának meghosszabbítására is.

 

Ha árajánlatot szeretne kérni vagy szeretné megrendelni a redőnykészítést, kérem hívjon minket a 06-30-924-5323 mobilszámon vagy írjon az info@szaboredony.hu címre és mi rövid időn belül adunk Önnek árajánlatot, illetve a megrendelés részleteit tudjuk egyeztetni.

 

 

Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások EgyesületeSzabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének
alapító tagja, közel 30 éve a lakosság megbízható partnere!

Copyright 2007-2017 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!